Rocks on Tour Antwerpen

(Vlaams) Nationale training
Celine demonstreert selectieroute
Pepsi Max Rocks On Tour van 4 oktober tem 10 oktober 2012 op de Groenplaats in Antwerpen.

De Klimax ploeg

WEDSTRIJD
De kwalificaties voor de wedstrijd Rocks@Antwerpen vinden plaats op vrijdagavond 5 oktober vanaf 18u30 of zaterdag (van 11u tot 14u of van 14u30 tot 17u30). De finale staat gepland op zaterdagavond om 18u30.
Voor Jongeren tot en met 15 jaar (geboortejaar tot en met 1997) is er een aparte jeugdwedstrijd op zondag 7 oktober september van 11u tot 14u. Jongeren vanaf 16 jaar nemen deel op vrijdagavond of zaterdag bij de volwasssenen.
Alle informatie over de wedstrijd vind je hier.

Als Celine geen hands-free kan vinden heeft ze niet goed geklommen

KLIMMEN VOOR IEDEREEN
Vanaf donderdag 4 oktober tot en met woensdagavond 10 oktober 2012 is de klimsite op de Groenplaats dagelijks open voor iedereen voor een klimsessie of een klimintitiatie.  Zowel kinderen als volwassenen kunnen er de klimsport eens uitproberen, maar ook de geoefende klimmer kan op zijn niveau klimmen. Kijk op het programma hieronder wanneer er vrij geklommen kan worden. Ook scholen zijn welkom tijdens de schooluren. Meer informatie en reservatie voor het schoolaanbod vindt je hier.
KLIMAX-OVERROMPELING OP ZONDAG
De Klimax-jeugd trok op zondag 7 oktober 2012 in groten getale naar de Groenplaats voor de jeugdwedstrijd boulderen. In tegenstelling tot vorig jaar werden we nu ingedeeld in leeftijdsgroepen zodat de strijd eerlijker was en we het konden opnemen tegen andere meisjes of jongens van onze eigen leeftijd. Hoewel we met een grote groep van onze eigen club waren, was de opkomst voor de rest erg mager. Er was één deelnemer uit Wallonië en van de organiserende club Bleau in Gent was maar een kleine delegatie komen opdagen. In mijn groep was er alleen Dawn Claeijs. Gelukkig wist Joke Pierssens haar mama na een uurtje te overtuigen en mocht ze ook meedoen. Ze is er toch nog in geslaagd om met maar één voet meer dan tien boulders te toppen. Haar andere voet mag ze niet gebruiken wegens een peesontsteking. De zon verwarmde de sfeer die er zeker in zat. Het was vooral leuk dat 15 van de 20 uitgereikte medailles naar Klimax-klimmers zijn gegaan. Proficiat Klimax!

Lekker zonnetje

En Walter zag dat het goed was

Nils Lemière aangemoedigd door Klimax